מסעדות בברצלונה שלא תשכחו

קרדיט לתמונה Freepik

ברצלונה היא אחת הערים האירופאיות האהובות ביותר על תיירים, ובהתחשב באווירה הנהדרת שהעיר הזו מציעה לכל מבקריה, לצד מגוון האטרקציות – אין הדבר מפתיע כלל. אולם, חשוב מאוד לציין כי ברצלונה מציעה הרבה מעבר לכך לכל מבקריה שכן, מדובר על לא פחות מפנינה קולינרית שבמהלך הביקור בה תוכלו ליהנות מחווית טעמים בלתי נשכחת. אז באילו מסעדות בברצלונה מומלץ לבקר, מה כדאי לאכול ומה עוד עליכם לדעת על חוויה קולינרית בעת ביקור בברצלונה? במהלך המאמר הבא, נרכז עבורכם מספר דוגמאות נבחרות של מסעדות בברצלונה שלא תרצו לפספס, ונסביר לכם כל מה שעליכם לדעת על נושא זה.

איך אפשר בלי טאפאס?

אי אפשר לדבר על מסעדות בברצלונה בלי לדבר על טאפאס, ולכן החלטנו לפתוח את המאמר עם המלצה על אחד המקומות הטובים ביותר בברצלונה עבור כל חובבי הטאפאס באשר הם – מקום בשם Cerveceria Catalana. מדובר בעצם על טאפאס באר שעובד במהלך כל שעות היום, אמנם במיקום תיירותי יחסית – אך עם מאפיינים ספרדיים מובהקים. בבוקר מגישים בבר הנהדר הזה בעיקר בוקודיוס – מעין סנדוויצ'ים שמגיעים על פרוסות באגטים חלולות, לצד מגוון תוספות ומנות ספרדיות שמתאימות לארוחת בוקר. נוסף על כך, במהלך ביקור בבר הטאפאס הנהדר הזה תוכלו לטעום גם חביתה ספרדית משובחת.

משפחתיות היא שם המשחק

ארוחת צהריים מומלץ מאוד לאכול ב- Can Sole, מסעדה שעובדת עוד משנת 1903, אותה מנהלת משפחה אחת כבר במשך ארבעה דורות שונים. במסעדה הנפלאה הזו תוכלו ליהנות מפאייה נפלאה, וכן גם ממנה בשם פידאו, אותה כבר הרבה יותר מאתגר למצוא בברצלונה התיירותית של ימינו. חוץ מאותן מנות אייקוניות, ופירות הים – כדאי מאוד גם לטעום את האיולי קאטאלאן היוצא מן הכלל שלהם.

ותק מעל הכל

אם בטאפאס עסקינן, הרי שלא תרצו לפספס את דוכן הטאפאס הותיק ביותר בשוק בעת הסיור הקולינרי שלכם בברצלונה. מדובר בעצם על ה- Pinotxo bar (פינוקיו בר), דוכן טאפאס עטור שבחים בשוק לה בוקריה, שנחשב גם לדוכן הוותיק ביותר באזור. התפריט של הדוכן הנהדר הזה משתנה באופן עונתי, ומומלץ מאוד להנות מכוס קאווה או מבירה טובה לצד כל הטוב שתאכלו.

הקינוח הטוב בעולם

במידה ואתם רוצים לטעום קינוח בלתי נשכח, כדאי מאוד לבקר ב-Quatre Coses, טאפאס בר שהוקם על ידי השף אוריול בלגר, שנחשב בעיני רבים לאחד השפים-הקונדיטורים הטובים ביותר בספרד כולה. המקום מגיש קינוח שזכה במהלך שנת 2001 לתואר הקינוח הטוב בעולם. מדובר בעצם על עוגת שוקולד ב-8 טקסטורות שונות (ספוג, כרמל, מוס, סורבה, רוטב, מי שוקולד, קצפת וכמובן – קראנצ'). בנוסף לקינוח האייקוני מומלץ מאוד גם לאכול עוגת גבינה שהיום נחשבת למנת הדגל של המקום, עליה המליץ בעצמו השף יחזקאלי.

למה חשוב לארגן ימי כיף בארגון?

ימי כיף בארגון הינם הזדמנות מצוינת לעזוב את המשרד ולצאת למקום אחר ושונה כדי להנות, להכיר את העמיתים לעבודה ולהנות. כיום, כשאנשים רבים עובדים מהבית,

להזמנת חופשה

מסעדות בברצלונה שלא תשכחו

למה חשוב לארגן ימי כיף בארגון?

ימי כיף בארגון הינם הזדמנות מצוינת לעזוב את המשרד ולצאת למקום אחר ושונה כדי להנות, להכיר את העמיתים לעבודה ולהנות. כיום, כשאנשים רבים עובדים מהבית,

להזמנת חופשה